Nieuws

Stolwijk Philipsen heet voortaan Stolwijk Kelderman

Stolwijk Philipsen accountants en adviseurs in Wijchen verandert per 15 augustus de naam in Stolwijk Kelderman accountants en fiscalisten. De naamsverandering markeert de afronding van de integratie met het Stolwijk Kennisnetwerk.

Vier jaar geleden ontstond de strategische samenwerking tussen Stolwijk Philipsen (SP) en Stolwijk Kennisnetwerk (SKN). Dit resulteerde in januari 2024 in de aandelenoverdracht van SP naar SKN en de toetreding van SP-partner Roland van Boekel tot SKN.

De naamsverandering naar Stolwijk Kelderman is de laatste stap in het integratietraject. Volgens Van Boekel betekent het hanteren van één label voor alle aangeboden accountants- en belastingadviesdiensten "duidelijkheid voor klanten en de arbeidsmarkt en ondertussen behouden we de korte lijnen naar de andere SKN-specialismen".

Over Stolwijk Kennisnetwerk

Stolwijk Kennisnetwerk bestaat als kennis- en adviesorganisatie uit Stolwijk Kelderman, Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk vanWijk, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk Publiek Advies. Bij de organisatie werken ruim 230 medewerkers, verspreid over kantoren in Deventer, Doetinchem, Wijchen en Zevenaar.

SKN biedt diensten aan op het terrein van accountancy, fiscaliteit, HRM, salarissen, IT, bedrijfsoverdracht, herstructurering en het publiek domein. Daarbij richt het kantoor zich op organisaties in het mkb en de publieke sector.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.