Nieuws

PwC-partner wordt DG Fiscale Zaken bij Financiën

Noor Sanders, momenteel partner bij PwC, wordt vanaf medio november directeur-generaal Fiscale Zaken bij het ministerie van Financiën.

Noor Sanders werkt sinds 2007 bij PwC, aanvankelijk als specialist op het gebied van verrekenprijzen en momenteel als partner sustainability services. Daarbij geeft zij leiding aan de duurzaamheidspraktijk voor Tax Legal People en maakt deel uit van het ESG-management team. Daarnaast is Sanders onder meer verantwoordelijk voor PwC's Global Centre of Excellence EU Green Deal.

 Foto: Noor Sanders

Eerder vervulde zij al diverse functies bij de directie Algemene Fiscale Politiek en de Inspectie der Rijksfinanciƫn bij het ministerie van Financiƫn. Sanders studeerde algemene economie en fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht van Sanders, op voorstel van minister Uitermark van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst en gaat in op 15 november 2024.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.