Nieuws

Katja Hilckmann-Winkel en David Versteeg nieuwe bestuurders Flynth

De raad van bestuur van accountants- en adviesorganisatie Flynth wordt per 1 oktober uitgebreid met twee nieuwe leden. Katja Hilckmann-Winkel zal vanaf die datum toetreden als chief operations officer (coo) en David Versteeg als chief transformation & information officer (ctio). Met hun komst dit najaar bestaat de raad van bestuur uit vier leden.

Katja Hilckmann-Winkel (48) startte haar loopbaan in 1999 bij EY, waar zij diverse functies had binnen de accountancy- en subsidieadviespraktijk. In de afgelopen jaren was zij als partner van de samenstelpraktijk verantwoordelijk voor het toezien op klantenbeheer en acquisitie in de regio Brabant.

David Versteeg (54) startte zijn loopbaan in 1994 en heeft jarenlange ervaring met het transformeren van bedrijven, onder andere op het gebied van digitalisering en ICT. Zo was hij in de afgelopen jaren onder meer chief digital officer bij Van Lanschot Kempen en interim director ICT bij ontwikkelingsbank FMO.

Digitale dienstverlening

"De komst van een coo en ctio en daarmee een nieuwe samenstelling van de raad van bestuur past bij de stappen die Flynth als organisatie neemt om de digitale dienstverlening rondom de steeds veranderende klantvraag verder vorm te geven", aldus Kees van Dijkhuizen, voorzitter van de raad van commissarissen van Flynth.

"In Katja Hilckmann en David Versteeg hebben we uitstekende kandidaten gevonden met ruime ervaring binnen grotere organisaties. Wij zijn zowel Bas Hidding als Leonieke van der Meer veel dank verschuldigd voor het neerzetten van een solide en toekomstvaste organisatie."

Hidding was sinds september 2016 bestuursvoorzitter van Flynth. In juni werd bekend dat hij per 1 september wordt opgevolgd door Jacques Buith. Van der Meer is sinds 2018 bestuurslid bij Flynth en verlaat de organisatie in november aanstaande.

Van drie naar vier leden

Voorheen bestond de raad van bestuur van Flynth uit drie leden. In de aankomende tijd wordt binnen Flynth "vorm gegeven aan de organisatie van de toekomst, waarin digitalisering en duurzaamheid belangrijke thema's zijn", zo stelt de organisatie. "Met de huidige samenstelling van de raad van bestuur is er een stabiele basis en veel ervaring op deze thema's."

De nieuwe samenstelling van de raad van bestuur van Flynth is: Jacques Buith (ceo), Katja Hilckmann-Winkel (coo), Erik Koetje (cfro) en David Versteeg (ctio).

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.