Nieuws

PIA Group versterkt marktpositie in België met overname BFL

De Belgische PIA Group, sinds eind 2022 ook actief in Nederland, heeft zijn marktpositie in Franstalig België verder versterkt met de overname van Bureau Fiduciaire Lerminiaux (BFL) uit Brussel.

BFL, opgericht in 1949, heeft voor de PIA Group gekozen, “omdat zij ons een groeiomgeving bieden waarbinnen het DNA van BFL gerespecteerd blijft”, aldus de huidige vennoten.

Dat het kantoor kiest voor aansluiting bij PIA Group, komt door de continu wijzigende wetgeving en ontwikkelingen zoals AI. “Toetreden tot een groep was strategisch een logische beslissing”, aldus BFL.

Volgens Steven Brouckaert, uitvoerend voorzitter van PIA Group International, respecteert de groep “niet alleen het kantoor-DNA, maar ook het ondernemerschap van de kantoorpartners” bij BFL.

Steeds meer regio’s

Ook Baltisse, de family office die PIA Group als private investeerder helpt groeien, is blij met de toetreding van BFL. “PIA Group evolueert in België in snel tempo tot een landelijke organisatie. Ook in Nederland dekken we steeds meer regio’s.”

De PIA Group telt inmiddels 48 vestigingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, samen goed voor elfhonderd medewerkers. In Nederland is de PIA Group sinds eind 2022 gegroeid naar vijftien vestigingen en meer dan zeshonderd medewerkers. In 2023 werd in beide landen samen een omzet gerealiseerd van circa 160 miljoen euro.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.