Nieuws

Martin van Beelen nieuwe algemeen directeur bij Lansigt

Per 1 juli 2024 is Martin van Beelen RA de nieuwe algemeen directeur van Lansigt accountants en belastingadviseurs. Hij neemt de positie over van Pieter van der Kwaak RA, die de afgelopen jaren bij Lansigt aan het roer stond.

Martin van Beelen is de huidige directeur van de controlepraktijk binnen Lansigt. "In deze rol heeft hij zich vol enthousiasme ingezet voor de kwalitatieve en kwantitatieve groei van de praktijk", aldus het kantoor. Van Beelen startte zijn carrière bij KPMG en koos in 2009 voor een overstap naar Lansigt.

Aftredend algemeen directeur Pieter van der Kwaak: "We zijn er heel trots op dat Martin de positie van algemeen directeur op zich neemt. Lansigt is de afgelopen jaren flink gegroeid en zal zich onder Martin verder ontwikkelen. Bij hem is het dna van Lansigt gewaarborgd."

Van der Kwaak blijft zich als directielid inzetten voor Lansigt en haar klanten. Vorig jaar is hij toegetreden tot het bestuur van branchevereniging SRA en daardoor is hij nu ook lid van het hoofdbestuur van MKB-Nederland.

Lansigt bedient vanuit de drie vestigingen in de Randstad een breed scala aan ondernemingen (familiebedrijven) binnen het groot-mkb.

Foto Pieter van der Kwaak en Martin van Beelen

Pieter van der Kwaak (links) en Martin van Beelen

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.