Nieuws

Frans Eusman nieuwe voorzitter IIA

Frans Eusman is per 13 mei 2024 aangesteld als nieuwe voorzitter van het Instituut van Internal Auditors Nederland.

Tijdens de ALV van deze beroepsorganisatie is ingestemd met de benoeming van de nieuwe voorzitter, die bij Heineken actief is als Executive Director Global Audit.

Eusman wordt als voorzitter van IIA Nederland verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de vereniging en de promotie van het vakgebied Internal Audit. Hij neemt de voorzittersrol over van Linda Post (ING).

Bij de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) is Roos Versloot benoemd als nieuwe voorzitter. SVRO is de stichting van IIA Nederland die het register van Operational Auditors verzorgt. Versloot (GVB Amsterdam) neemt de voorzittersrol over van Beate Numan (Douane).

"IIA Nederland is Linda en Beate bijzonder dankbaar voor hun jarenlange toewijding en leiderschap. Hun inzet heeft een significante bijdrage geleverd aan de groei en professionalisering van de organisatie", aldus de organisatie. "Met Frans Eusman en Roos Versloot aan het roer kijkt IIA Nederland vol vertrouwen naar de toekomst. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat zij met veel plezier en succes hun nieuwe rollen zullen vervullen."  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.