Nieuws

Veel belangstelling voor NBA Helpt-webinar over regelgeving

Meer dan duizend belangstellenden waren op 10 oktober jl. aangemeld voor de 27ste editie uit de reeks NBA Helpt-webinars. De jongste editie bood een update over diverse thema’s voor accountants, zowel in de audit- als de samenstelpraktijk.

Onder leiding van host Gerrit Heijkoop gaven diverse deskundigen tijdens het webinar een update van wet- en regelgeving, rondom thema’s als fraude en corruptie, de Wwft, ontwikkelingen rondom het Ubo-register en de actuele Handreiking 1137 over corruptie.

Ook werd stilgestaan bij de jongste stand van de sanctiewetgeving in het kader van de strijd in Oekraïne en NBA Alert 45. Verder kwamen onderwerpen als NOCLAR, de ViO en het toezicht en tuchtrecht aan de orde.

Hoge waardering

Dat de formule van NBA Helpt nog steeds hoog wordt gewaardeerd, bleek uit de eerste evaluatieresultaten. Tachtig procent van de deelnemers gaf het webinar een rapportcijfer 8 of hoger.

"Prettig en praktisch om in relatief korte tijd weer op de hoogte te zijn van de belangrijkste ontwikkelingen", zo werd gesteld. Ook stelden deelnemers het op prijs dat er voldoende gelegenheid was voor het stellen van vragen en dat een aantal daarvan tijdens het webinar werd besproken.

Het NBA Helpt-webinar 'updates wet- en regelgeving' is terug te kijken via het YouTube-kanaal van de NBA.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.